Набагато частіше люди самі здаються, ніж зазнають поразки" (Генрі Форд)


CASPERAPI  - інфраструктура файлової системи для децентралізованих додатків на  Ethereum  ( Ефіріум - платформа для створення децентралізованих онлайн-сервісів на базі блокчейна, що працюють на базі розумних контрактів. Реалізована як єдина децентралізована віртуальна машина. Був запропонований засновником журналу  Bitcoin Magazine  Віталіком Бутеріним в кінці 2013 року, мережа була запущена 30 липня 2015 року) та інших Blochain-платформах зі смарт-контрактом (смарт-контракт комп'ютерний алгоритм, призначений для укладання і підтримки комерційних контрактів в технології блокчейн).


asper це захищена і надійна інфраструктура для DApp, створювана на платформі Ethereum.
Casper - найшвидший спосіб забезпечити вашому DApp зберігання інформації: відео, фото, аудіо, тексту, баз даних. Воно здійснюється, завдяки безлічі постачальників, що надають свої жорсткі диски і інтернет- канали для зберігання і передачі ваших файлів. Вони зможуть здавати ці потужності, отримуючи щомісячні винагороди від системи у вигляді токенов.
Постачальники зможуть стати локальними дата-центрами, які забезпечать високу швидкість доступу і низький час відгуку для всіх користувачів, як фізичних осіб, так і компаній.

Блокчейн-платформа заснована на P2P
Тимчасова, децентралізована, або пірінгова мережу - це оверлейная комп'ютерна мережа, заснована на рівноправ'ї учасників. Часто в такій мережі відсутні виділені сервери, а кожен вузол (peer) є як клієнтом, так і виконує функції сервера. На відміну від архітектури клієнт-сервера, така організація дозволяє зберігати працездатність мережі при будь-якій кількості і будь-якому поєднанні доступних вузлів. Учасниками мережі є бенкети) учасники якої надають ресурси для виконання транзакцій і проведення обчислень. Casperдоповнює блокчейн-платформу P2P мережею сховищ, які надають користувачам послугу зберігання файлів на жорстких дисках і обслуговують функціонування мережі. Мережа сховищ може бути підключена до декількох блокчейн-платформам, в даний момент обрана одна платформа Ethereum. Підключити сховище до мережі може довільний людина, що має у себе вдома хороше обладнання, або дата-центр регіонального масштабу, якого стане цікаво заповнити невикористовувані потужності. Кожен учасник мережі буде отримувати оплату за надання послуги зберігання. Система регулярних перевірок постачальників, заохочень і штрафів -  Casper,налаштована так, щоб мотивувати учасників діяти в своїх інтересах, незалежно один від одного, підтримуючи стабільність P2P мережі. Учасники утворюють децентралізовану, незалежну, що не підконтрольну одній людині або організації мережу для зберігання даних.

Основні можливості Casper:
  1. Шифрування файлів, що зберігаються
  2. Висока швидкість завантаження / скачування файлів за рахунок P2P технології
  3. Надання спільного доступу до файлу
  4. Розумні тарифи оплати зберігання даних
Шифрування файлів забезпечує конфіденційність зберігання даних. Файл зашифрована на стороні користувача перед відправкою, і ключі шифрування зберігаються тільки у нього. Тільки користувач може передати ключі шифрування будь-кому іншому для надання спільного доступу до файлу. Надійність зберігання файлу в дата-центрах зазвичай досягається за рахунок створення 3-х реплік файлу, що зберігаються на різних серверах. Casper реалізує схожий принцип, розміщуючи файл для зберігання в 4-х і більше копіях у різних постачальників сервісу по всьому світу. До постачальнику сервісу пред'являються вимоги, виконання яких забезпечує надійну розподілену мережу. Виконання вимог постійно валідіруется. Смарт-контракт Ethereum гарантує роботу Casper.Смарт-контракт бере плату з користувачів сервісу і виробляє оплату постачальникам сервісу за фактом надання послуги зберігання і доступу до файлу. Для постачальника послуги передбачено серверне програмне забезпечення, яке підключає його до інфраструктури Casper.

Випуск токенов Casper-а CST
Casper випускає власну грошову одиницю - Casper token або CST, Яка використовується для розрахунків всередині сервісу на всіх блокчейн-платформах (Блокчейн-вибудувана за певними правилами безперервна послідовна ланцюжок блоків, що містять інформацію. Найчастіше копії ланцюжків блоків зберігаються на безлічі різних комп'ютерів незалежно один від одного) і для придбання франшизи постачальників (Франшиза - об'єкт договору франчайзингу, комплекс благ, що складається з прав користування брендом і бізнес-модельюфранчайзера, а також інших благ, необхідних для створення та ведення бізнесу. як франшизи можуть виступати методи ведення бізнесу, товарний знак, технологія зі взаємними зобов'язаннями і пільгами проміжній (франчайзер) і одержує (франчайзі) сторонами,
Casper смарт-контракт буде написаний за стандартом ERC20. Токени CST можна буде розміщувати на біржах. Біржі дозволяють вільно торгувати токенами смарт- контрактів по стандарту ERC20. Багато біржі надають додатково можливість орендувати токени на гнучких умовах. Таким чином токен CST буде торгуємо і орендуємо на багатьох біржах.

випуск токена
  • Купівля токенов в ході preICO
Токен CST буде випущений в рамках preICO окремим смарт-контрактом, не по стандарту ERC20. Випущені токени НЕ будуть торгуються на біржі. Після закінчення ICO токени, придбані на preICO будуть конвертовані в токени CST робочого смарт-контракту.
  • Купівля токенов в ході ICO
Токен CST буде випущений в рамках ICO окремим смарт-контрактом за стандартом ERC20. Токени, випущені в ході ICO, будуть торгуються на біржі. Токени, придбані в ході preICO, можна буде конвертувати в токени смарт-контракту для ICO за допомогою методу exchange смарт-контракту. Після закінчення ICO токени, придбані в ході нього, можна буде конвертувати в токени CST робочого смарт-контракту.
  •  Переоблік токенов в робочому смарт-контракті Casper на платформі Ethereum
У робочому Casper смарт-контракті буде написаний метод exchange, який дозволятиме обміняти токени, придбані в ході preICO і ICO на токени робочого смарт-контракту.

Можливості використання CST
CasperAPI CST - може бути вільно придбаний, обміняний, проданий, орендований або здано в оренду. Тримач токена може зареєструватися в системі в якості постачальника.
Постачальник отримує можливість стати учасником системи, виставивши його ж потужності зберігання в мережу Casper. У цьому випадку кожен 1 CST дає можливість постачальнику виставити в мережу потужності пристрою зберігання до 256 Gb. За виставлення потужностей зберігання в мережу Casper і виконання технічних вимог по часу доступності і швидкості з'єднання, постачальнику нараховується винагороду в CST (формула розрахунку буде представлена пізніше). Постачальник, як і будь-який інший власник CST , зможе вільно розпоряджатися отриманими токенами.
Для забезпечення стійкості внутрішньої фінансової системи Компанія Casper резервує частину токенов (25%) і частина отриманих коштів від ICO (близько 1% від обсягу ринку системи). Ці кошти дозволять компанії забезпечити роботу сервісу на старті його існування (в разі недостатньої активності сторонніх постачальників), а також забезпечити стабільність курсу CST / USD.

Проведення Pre-ICO
На етапі проведення Pre-ICO планується розпродаж токенов з дисконтом.
1CST = $ 0.8,
загальна сума залучених коштів: $ 1 040 000.
Продаж буде здійснюватися через смарт-контракт Ethereum по актуальному курсу USD / ETH на день запуску Pre-ICO.

проведення ICO
Планована сума залучення коштів через продаж токенов: $ 31 800 000. Мінімальний поріг залучення коштів $ 4 800 000. Продаж токенов буде здійснюватися через смарт-контракт Ethereum по актуальному курсу USD / ETH на момент придбання токена. Умови закінчення ICO: викуплені всі токени або через два календарні місяці.
Основні умови проведення ICO
  1. ICO буде проведено на базі Ethereum, з використанням смарт-контракту;
  2. Випуск або Майнінг токенов CST після завершення ICO буде неможливий;
  3. Якщо в період проведення ICO не буде подолане мінімальний поріг залученого фінансування, то всі зібрані кошти будуть повернуті відправникам. При цьому кошти, залучені в рамках PreICO, поверненню не підлягають.

команда проекту 
Контакти для зв'язку 

Мій логін Bitcointalk: tonicantik

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни