EMMARES: Електронний маркетинг якості з можливістю заробітку Cryptocurrency


Створення щось і розповідання людям про це є основною ідеєю людського життя. Ми стикаємося з проблемами та знаходимо рішення, а потім розповідаємо людям про це, щоб вони могли також скористатися цим. Частина роботи маркетолога в компанії має аналогічний характер. Вони є передовими воїнами для продуктів, які визначають приміщення на ринку. Відправлення електронної пошти та отримання електронного листа - найпростіше завдання на планеті. Але найголовнішим є зміст електронного листа.
Невеликий погляд на світ електронної пошти пропонує унікальний погляд на форму спілкування. За прогнозом групи "Радикаті", у 2017 році ми направили 269 мільярдів електронних повідомлень на день. Основною проблемою щодо маркетингу електронної пошти є велика кількість нерелевантних та спам-листів. Вони є найбільшою проблемою в галузі. Антиспам-фільтри є одним з способів, за якими ми можемо це піклуватися, але як щодо оцінки якості контенту. Ви думаєте, що може бути рішення для оцінки вмісту електронної пошти?
Рішення запропоновано
EMMARES створює рішення для цифрового світу та надає платформу, в якій ми можемо звести до мінімуму спам і оцінити якість вмісту. Глобальний набір нагород буде існувати там, де люди будуть винагороджені за оцінку вмісту електронної пошти. Якісні маркетологи електронної пошти можуть скористатися перевагами системи та генерувати цільових потенційних клієнтів на основі якісного вмісту. Також буде система точок, яка може бути збільшена або зменшена залежно від якості електронних листів. Відправники та одержувачі зобов'язані скористатися такою системою, яка має на меті очистити електронний маркетинговий світ.
Технологія Blockchain є основою своєї платформи і забезпечує безпеку та прозорість роботи. Ethereum Smart Contract використовується для побудови довіри між незалежними оцінювачами та менеджерами цифрової маркетингової кампанії. Вони можуть спробувати вибрати вибірку для маркетингової кампанії електронної пошти.
Тестування A / B, заходи максимізації взаємодії та різні інші інструменти відстеження існують на платформі для того, щоб маркетологи вирішили тип кампанії, яку вони хочуть створити. Токен EMA є корисним інструментом для нагород та винагороди на платформі. Ви можете вибрати свою якість та тип вмісту на платформі, і таким чином заробити токени, оцінюючи електронні листи.
ICO ІНФОРМАЦІЯ ТА КОМАНДА
Створено 500 000 000 токенів EMA, у яких 51% доступно для продажу. Передбачений токен в даний час перебуває на платформі до 30 квітня 2018 року. Основний продаж токенів починається з 1 травня 2018 року до 31 травня 2018 року. 30% коштів буде використано для розробки платформи. Команда має досвід і рішучість змінити світовий маркетинг електронної пошти. 

Висновок
Що чекати від продукту - це основна мета маркетингу? Фільм випускає свій трейлер для залучення аудиторії, і через кілька хвилин він повинен розповісти свою історію, щоб привернути увагу людей. Робота важка, але це чудово про неї. Створюйте історію у свідомості людей, щоб вони купували ваш продукт, і це те, що робить відділ маркетингу.
Одним з перших видів маркетингу, який розпочався в світі Інтернету, є маркетинг електронної пошти. Передача електронного листа правильному керівництву в потрібний час для отримання високого рентабельності інвестицій є їхньою основною метою, оскільки вони вже співпрацювали з веб-сайтом для тестування своїх послуг, здається, що багато глибоких результатів буде розглядатися в майбутньому. Світ маркетингу електронної пошти зміниться з введенням платформи. Що ви думаєте про різні послуги платформи?
Щоб дізнатися більше візиту
Опубліковано: tonicantik

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни