Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

rxeal.png

Нещодавно розпочата прес-конференція Rxeal ICO, ви можете побачити, як тут відбувається продаж на їх веб-сайті: 
їхній веб-сайт
Нова платформа пропонує приватним особам та компаніям абсолютно інший продукт і сервіс, здатний повністю використовувати технології, пов'язані з блокчином. З цією компанією основна увага приділяється нерухомості, і, зокрема, ринку оренди, що, безумовно, є величезною галуззю, яка має дуже реальний потенціал.

Що таке Rxeal?

Це початкова компанія, яка спеціалізується на галузі нерухомості, стверджуючи, що вони мають ряд рішень для цілої низки спільних проблем та проблем. Їх аргумент полягає в тому, що щорічно втрачається значна сума грошей, коли люди не отримують назад депозити, або особи, які не сплачують орендну плату за нерухомість.
У результаті вони прагнули подолати ці проблеми, а їх новий проект став посередником для обох сторін рівняння. Включивши блокчай, тоді сподівається, що прозорість та додаткова безпека, завдяки відсутності шахрайства, зробить весь аспект операції суттєво гладкою, ніж це було на сьогоднішній день.
Вони також швидко вказують, що трансакції, здійснені через блокчай, значно швидше, ніж звичайні банківські операції, що в кінцевому підсумку буде позитивним для обох сторін.

Наскільки великий ринок?

Новий проект перераховує розмір ринку в їхній статті . Звичайно людям завжди потрібні орендні автомобілі та нерухомість. У своїй газеті вони оцінюють, що Airbnb налічує близько 150 мільйонів клієнтів, з них 1 мільйон з них орендують на веб-сайті.

Технічний аспект Rxeal.

Вся платформа, яку забезпечує запуск, заснована на блок-схемі Ethereum. У результаті ви можете бути впевнені в тому, що вона стабільна з самого початку, а також про можливість розширення блочного діапазону без того, щоб ця стабільність не загрожувала.
Вони також будуть використовувати Смарт Контракти у своїй ролі як посередника як лізингодавця, так і лізингоодержувача. Через це це означає, що обидві сторони можуть отримати свої власні гарантії щодо того, що вказано в угоді. Зрозуміло, що це створює довіру до обох сторін, і це є корисним способом використання технології блокчейнів.
Причина, чому вона виступає в якості гарантії, пов'язана з аспектом прозорості. Обидві сторони знають, з ким вони мають справу, і інформація про блокчейн, очевидно, може бути незмінною, що дає додаткову впевненість обом сторонам.
Крім того, вони мають намір діяти більше як посередник між двома сторонами, оскільки одна сторона може відкрити суперечку з цією частиною процесу маркування витрат. Вони можуть допомогти, адже вони залучили серію юридичних експертів, які мають безпосередній досвід роботи в цій частині закону, і саме ті експерти, які потім розглянуть справу і ефективно направлятимуть обидві сторони щодо того, хто є правим і хто є в неправильному

Переваги використання нової платформи.

Переваги використання цієї послуги повинні просто вистрибнути на вас, особливо якщо у вас є попередній досвід роботи на ринку оренди. Роль посередника часто може бути заплутаною та дорогою, тому видалення цих двох складних областей допоможе змусити людей використовувати систему, яка зараз пропонується. Також допоможуть те, що ці юридичні фахівці під рукою, але насправді не обговорювали витрати, пов'язані з нею.
В цілому, головна перевага полягає в тому, щоб забезпечити чітку та прозору платформу для людей, щоб мати справу один з одним на ринку оренди нерухомості. Це може призвести до кращих пропозицій для обох сторін, створюючи взаємовигідну ситуацію для всіх, кого це стосується.

Rxeal ICO Деталі

Для ICO компанія заявила, що вони приймуть ETH лише як криптовалюта, щоб вони співпали з їх токенмом ERC20. Крім того, існує величезна різниця між їх м'яким та твердим ковпаком, що є досить дивним. М'який ковпачок встановлено на рівні 300ETH, а жорсткий ковпачок значно вище при 35575ETH.
Під час ICO обмінний курс для токенів проти ETH був встановлений на 1ETH, що дорівнює 1200RXL. Є бонуси, які є доступними, але вони зменшуються в розмірах, як ICO продовжує, і продаж токенів збільшується. Також буде в цілому 53760,000 токенів, доступних для продажу, що становить близько 56% від загальної суми, яка буде вироблятися.
І, нарешті, існують різні країни, де існують обмеження, які дозволять мешканцям цих країн інвестувати в цей проект. Однією країною є Сполучені Штати, але доцільно перевірити перелік країн до інвестування.

Загальне висновок про Rxeal та ICO.

В цілому, товар, який пропонується, звучить дуже добре, існують деякі інші компанії, які запускають рішення на базі блок-чейнів, однак ця платформа, як видається, має переваги над ними. Ринок також повинен бути достатньо великим, щоб задовольнити різноманітні платформи.
Блок-чейнд, очевидно, ідеально підходить для цього ринку, і Ethereums розумні контракти, що робить всі операції більш справедливими для обох сторін.
Там також не видається мінімальна сума інвестицій, яка також може бути бонусом, якщо ви стурбовані тим, як поглинати пальці та спалювати процес.
Отже, якщо Rxeal зможе залучити у людей достатню кількість речей, то це може стати цінним проектом. Ідея того, що люди отримують свої гроші в найкоротші терміни, особливо цікаво, коли це пов'язано з підтримкою даху над головою. З придбанням нерухомості, що стає надто дорогим і складним для більшості людей, ринок оренди буде зростати, і це може принести користь. 
Перегляньте додаткові подробиці на своєму веб-сайті : https://storage.rxeal.com/public/RxEAL_White_Paper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/RxEAL
Twitter: https://twitter.com/rxealofficial?lang=en

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни