Як отримати більше 1000 додаткових замовлень з усього світу


Ви хотіли б  монетизувати  свої навички та таланти, уникаючи обману та шахраїв?
Як ви думаєте про ідею замовлення проекту, одночасно показуючи, що у вас є кошти для його реалізації, але не переказувати гроші, поки клієнт не передасть ваш проект? 
Якщо ви хочете бути частиною цього проекту, тепер у вас є така можливість.
Добре! -  Toplancer.co
Toplancer.co є платформою для кращих фрілансерів, які працюватимуть через розумні контракти на базі блокчейнів. 
Це децентралізована платформа, яка спочатку працює на блок-схем для робочих розробників, які інтегрують токен під назвою TLC.

Я розповім справжню історію.
Мій друг працював на одній із централізованих позаштатних платформ. Коли сайт придбав повноваження, вводив умови прийому тарифів, він почав їх здійснювати, навіть якщо вони не були відібрані аудитором. Зрештою, якщо ваш запит не був прийнятий, платформа брала комісії. Життя трюк! Цьому сприяють централізовані платформи. Але не Toplancer. Це пристойна платформа, в якій умови інтелектуально фіксуються в контракті.

Що може бути краще, ніж робота на децентралізованій платформі та отримання грошей у формі, яку вони хочуть? На цій платформі вони  зможуть познайомитися з професіоналами з Ізраїлю, Південної Африки, Норвегії, Росії, Китаю тощо.
Кращі фахівці з різних областей зможуть знайти достатній обсяг робіт. Неправомірні клієнти покинуть базу. Платформа Toplancer забезпечить безпеку для обох сторін транзакції, у випадку всього цього ви зможете миттєво конвертувати долари  або  євро  в токен  TLC,  і навпаки.
Криптовалюта з  Tether,  який має широку базу власників, інтегрована в платформу , і робота буде виконана в рамках смарт - контракту , який вимагає максимальної відповідальності фахівців по відношенню до клієнта.
Але Toplancer не обмежується лише спеціалістами. Крім того, на платформу можна включити компанію, яка зможе задовольнити величезну кількість робіт і почувати себе в безпеці у разі завершення замовлень.
На платформі Toplancer люди зможуть отримувати криптовалюту як плату за роботу. На платформі ця функція додана, щоб миттєво перетворитися в Tether. І в результаті - ви можете стати клієнтом і оплачувати проект за допомогою криптовалюти. Це тенденція 2018 року, що проти неї неможливо.
Якщо взяти відокремлений вигляд - 80% від загальної кількості токенів і 50% від залишку балансу буде продано на інвестиції до 2020 року. Тому можна вказати, скільки коштує монети TLC. І на монеті:

Дата початку приватного продажу: 1 березня 2018 року
Дата початку ICO: 1 квітня 2018 року
Способи оплати: ETH, BTC, LTC
Символ: TLC
М'який ковпачок: 1000 ETH
Жорсткий комплект: 15000 ETH
Ціна: 1 ETH = 3500 TLC (+ бонус)
Загальна токенна пропозиція (макс.): 400 мільйонів
Мінімальна покупка: 0,01 ETH

Вільна статистика дуже цікава. Оборот ринку позаштатного ринку за рік становить близько 1,5 трильйонів доларів США, що є досить великим, так що можна було звернути увагу на такий цікавий проект, який розробники зрозуміли на блок-схемі.
Серед відомих проблем централізованих платформ, комісія становить близько 20% і вище. Якщо звернутися до вищезазначеної статистики, то ми розуміємо, скільки цього сегменту.
Що необхідно для видачі вашого проекту - це створити договір, надати необхідну суму, яка розраховується на роботу для фрілансеру, і після робочого методу, якщо немає нотаток, ви зможете отримати роботу і розумні контрактні маркери будуть передані фрілансеру.
Не слід також забувати про можливість використання криптовалюти Тетера. Розробники інтегрували вирахування можливостей і платежів Tether, які завжди дорівнюють одиниці долара США. У останньому кроці, в якому ви хочете перерахувати гроші або отримувати гроші, ви можете перетворити його на платформу в доларах, євро або британських фунтах і з нульовою комісією, яку ви можете надіслати на ваш банківський рахунок.
Проблема централізованої платформи є те, що час, коли децентралізація дозволяє обом сторонам, а також незалежні клієнти сміливо вийти в угоду на платформі Toplancer, спираючись на смарт-контракту необхідно мати високий авторитет у світі.
Для реєстрації особи в якості позаштатного доведеться подолати кілька кроків , в тому числі інтерв'ю, контролю особистості і демонстрації професіоналізму в тестовому проекті. Тільки після цього, клієнт входить в список фріланс.
Ця модель дозволяє дізнатися, наскільки серйозно команда заповнює основу фрілансерів. Незважаючи на те , що платформа децентралізована, все позаштатний матиме тільки реальні навички.
Після реєстрації безкоштовного облікового запису на платформі ви знайдете потрібну вам пропозицію та обміняєте її продавцем, сплативши монети TLC або переказ з пластикової картки.
Платформа Toplancer може значно збільшити вашу кар'єру, а також збільшити кількість зароблених вами ресурсів.
Команда проекту буде постійно дивитися на позаштатну основу, щоб виключити її несправедливо. При необхідності вони пішли.
Крім того, кожен покупець або продавець матимуть власну оцінку, яка допоможе вам легко керуватись і допоможе уникнути проблем із замовленням ваших проектів.
Ви можете подивитися, як працює платформа на зображенні:
Підводячи підсумок, можна сказати, що розробники об'єднали дві блискучі продукти: позаштатний і блокчан. Я думаю, це дуже цікавий проект для інвестицій.

Інформація про ICO

Під час приватної продажу будуть розподілені 20 000 000 лекселів TLC, що становить 5% від загальної кількості жетонів, доступних під час ICO.
Учасники приватної торгівлі отримають 100% -ний токенний бонус на кожну інвестицію, доки не буде розподілено 20 000 000 лекселів TLC або до закінчення приватної продажу до 31 березня 18
В кінці ICO всі непродані торговельні токени будуть спалені.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни