ПЕРШИЙ ІСО НА ОСНОВІ СКЛАДНОГО СХЕМУ - YORITEX

820d99dca1cc7f3394bac.png

Yoritex з розвиненою та унікальною технологією SimcoePay ™ робить обмін криптовалютою найкращим чином, і це дає можливість використовувати сучасні зручні альтернативні банківські рішення як для резидентів, так і для нерезидентів, для користувачів криптовалют та прихильників традиційної валютної системи.
Протягом століть технологічний прогрес був важливою силою у трансформації фінансів. Інновації в фінансовому секторі мають довгу історію, починаючи від розробки бухгалтерського обліку з подвійним рахунком, до створення сучасних центральних банків та платіжних систем, а також більш пізнього запровадження складних ринків активів та роздрібних фінансових продуктів.
IMG_20180325_064026_720.JPG
Зміна прискорилась в новому тисячолітті. Виникли нові інструменти платежів (наприклад, цифрові кошельки), а нові постачальники послуг вийшли на ринок фінансових послуг (у тому числі інтернет, торгові та телекомунікаційні компанії). Останні роки стали свідченням зростання автоматизації, спеціалізації та децентралізації, тоді як фінансові компанії знайшли все більш ефективні та складні способи залучення величезної кількості споживчих та твердих даних.
Мобільний доступ та Інтернет стали трансформаційними, що дозволило отримати доступ до технологічного прогресу безпосередньо з мільярдами індивідуальних споживачів, мобільні пристрої яких тепер є порталами для доступу до повного спектру фінансових послуг, і можуть бути розширені третіми сторонами через Інтерфейси програмного програмування (API). Ця масова децентралізація відкриває двері для прямих транзакцій між фізичними особами (P2P) та прямим фінансуванням компаній (натовп-фінансування). Це також має глибокі наслідки для фінансового включення, дозволяючи "небанківським" споживачам у країнах з низьким рівнем доходу отримати доступ до фінансових послуг вперше.
Ці нововведення підживлюють один одного, проводячи швидкі зміни. FinTech інновації характерно перекриваються та взаємно зміцнюють.
SimcoePay ™ Інтернет-банкінг
SimcoePay ™ Online Banking поєднує в собі можливості сучасних банківських, IoT, Big Data та Blockchain-технологій, а також відповідає вимогам безпеки та вимогам UX.
Завдяки SIMcoePay ™ SIM Поточний рахунок ви можете робити та отримувати платежі миттєво. Наявність облікового запису дозволяє централізувати вхідні та вихідні платежі, що робить спрощення узгодження. Ви витрачаєте менше часу на ручні процеси, і витрати на експлуатацію самого банківського рахунку зменшуються.
SimcoePay ™ Інтернет-банкінг - це банк без проблем. Загалом кажучи, ваш бізнес може отримати рахунок за допомогою декількох простих кліків. У вашому розкладі не потрібно витрачати час на відвідування офісу банку, ніяких документів для підписання.
За допомогою SimcoePay ™ Online Banking ви отримуєте безпечну інфраструктуру для безпечних транзакцій, регульованих так само, як і звичайний банк. Подібні правила та правила ЄС застосовуються, тому ваші кошти є безпечними.
SimcoePay ™ Online Banking працює одночасно з декількома банківськими мережами, що означає, що у вас кілька банків, що працюють на вас.
Дивлячись на ринок з цієї нової точки зору, SimcoePay ™ Online Banking визнає необхідність спрощення процесу ведення бізнесу в Європі. Якщо ви глобальний експортер, який ще не має обсягу для створення дочірніх компаній для задоволення вимог щодо відкриття традиційного банківського рахунку, ви повинні покладатися на банківські перекази від вашого імпортера. Це означає, що затримки та стримана плата в розмірі від 3% до 6% за транзакцію. З аккаунтом IBAN для Інтернет-банкінгу SimcoePay ™ ви можете отримувати платежі в ЄС без проблем і витрат.
IMG_20180325_062649_907.JPG
SimcoePay ™ Online Banking пропонує Вам поточний рахунок SIM, який забезпечує точне обслуговування, яке вам потрібне, з банківського рахунку. Немає витратних непотрібних послуг, складних програм або складних процесів дотримання.
Інтернет-банкінг SimcoePay ™ - це ідеальне рішення для вашого міжнародного бізнесу.
6e7d6f7d0ba44907747b3.png
Платформа кредитування SymcoePay ™ P2P є посередницькою платформою, яка об'єднує позичальників з інвесторами, пропонуючи безпечні та прозорі інвестиційні можливості.
Заробіть до 24% річних з диверсифікованим портфелем споживчих кредитів або запозичувати гроші, коли це буде потрібно.
YRX Tokensale Breakdown
IMG_20180325_065051_145.JPG
Деталі ICO
IMG_20180325_065225_532.JPG
Для отримання додаткової інформації відвідайте:
Веб-сайт: https://www.yoritex.com/
Bounty: https://bitcointalk.org/index.php? тема = 2470823.0
Автор: tonicantik

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни