SELFLLERY - Отримання Crypto Payday для вашої соціальної діяльності



Привітання спільноти, на цьому блозі, сподіваюсь, ваш пошук проекту Selfllery Take Photo - Заробіть ці гроші можна, виконавши все, після обговорення:

Selfllery - це багатофункціональна соціальна платформа, яка дозволяє отримувати платежі в крипто для ваших соціальних заходів, пов'язаних із публікацією та розповсюдженням візуального контенту. Концепція та версія продукту спочатку були розроблені на початку 2016 року. Система selfllery винагороди використовує токен ERC20, побудований на основі технології Ethereal блокчеї.


Соціальні медіа-платформи є основним каналом для публікації та просування цифрових фотографій, одночасно вони є одним із джерел інтернет-трафіку для рекламодавців. Таким чином, вартість маркетингу соціальних мереж становить значну частину загальних витрат на маркетинг в компанії. Очікується, що частка витрат соціальних мереж на маркетингові бюджети збільшиться на 9,8% до 18,5% порівняно з наступним роком.


Важливо відзначити, що переважна служба спільного використання Instagram є однією з двадцяти найбільш відвідуваних веб-ресурсів у світі та пов'язана з 800 мільйонами користувачів. Станом на серпень 2017 р. Кількість щоденних користувачів послуг становила 375 млн., Тобто на сто двадцять п'ять мільйонів більше, ніж у попередньому році. Наведений нижче графік показує щомісячне збільшення користувацьких варіантів Instagram (у мільйонах).



Місія Самларі

Selfllery дозволяє людям зробити візуальний контент справді надійним.
Метою Selfllery є створення асоційованого члена в дитячому проекті, який:
  1. Дозволяє користувачам декриміналізувати свої фотографії, відеоролики та прямі трансляції за допомогою високопрофесійного способу;
  2. Підтримувати благодійні організації та робити прості пожертви для користувачів;
  3. Надайте компаніям прості та ефективні рекламні інструменти, що включають фотографії користувачів;
  4. Розширюйте ринок іміджевих та відеоматеріалів для корпоративних та новинних служб, використовуючи зручну функцію пошуку.
  5. Інтегрує модну технологію та можливості блокшану на ринок цифрових фотографій, підвищуючи прозорість та безпеку своїх транзакцій.
ТОКЕН СИРКУЛЯЦІЯ

Тема циркуляції жетонів токенів залежить від типу власності. Коли ваша токенова одиниця знаходиться в руках користувача Завершено Selfllery:
  1. Ваша токенова одиниця, створена у межах TGE
  2. Користувач отримує ваш токен на TGE або на відкритому ринку (після закінчення терміну дії TGE).
  3. Користувачі використовують ваш токен, щоб придбати додаткові параметри Selfllery, придбати спеціальні товари на ринку Selfllery та різні фотографії користувача в галереї запасів, а також додаткові для благодійності.
  4. Після того, як користувач придбав додатковий параметр SelfLove, ваша одиниця токенної області буде передана в Selfllery і так розподілена відповідно до поточних параметрів для Selfllery
Розробка платформи Після того, як користувачі отримують різноманітні користувацькі фото галереї або спеціальні товари на ринку, ваша одиниця токенів переміщується від покупця до продавця, за винятком гонорарів Selfllery.

Коли ваші значки в руках рекламодавцями Selfllery:
  • Ваша одиниця зони токену, сформована через TGE;
  • Рекламодавець отримує ваш токен на TGE або на відкритому ринку (після закінчення терміну дії TGE);
  • Рекламодавець використовує ваш токен, щоб купувати цільові об'яви в Selfllery;
  • ВАШІ маркери (крім власних гонорарів), отримані від блоку рекламодавця, розподіляються між усіма користувачами SelfLery відповідно до гучності та поточної оцінки користувачів;
Окрім того, що ви платите свій токен для цільових об'яв, рекламодавці винагородуть ваші токени подарунків для користувачів, які виграють змагання з рис або повні рекламні фотографії. Ваш токен прапор обмежений. Щодня, в потрібний час, Selfllery розподіляє щоденні грошові винагороди серед усіх користувачів, які отримали плюси в день розрахунку.

Ваш універсальний токен розподіляється між усіма користувачами ActiveLore, оскільки вони є одиницями конфігурації власної замкової області, а не лише тими, чиї сторінки рекламуються. Багато людей використовують Selfllery, що дуже корисно приносить на платформу. Таким чином, кожен користувач ВООЗ приймає Like, заслуговує заповіту. Щоб уникнути шахрайства, загальні варіанти, які подобається в день для одного користувача, обмежені.

РОЗПОДІЛ ТОКЕН

Раннє розповсюдження вашого токена, створеного під час:


Ваш символ можна придбати за допомогою біткойн (BTC) або Ethereal (ETH):
  • 10 000 ETH
  • Мінімальні цілі
  • (м'який ковпачок)
  • 55 000 ETH
  • Максимум цілей
  • (жорсткий чохол)
ДВОЙНА ЛОЯЛЬНІСТЬ

Selfllery має програму лояльності для винагороди своїх найпопулярніших користувачів. Коли їх дають за симпатичні знаки з токенами, їхні знаки токенів обчислюються з послідовним множником лояльності, що збільшує кількість отриманих токенів.

РІШЕННЯ
  • Отримати візуалізацію вмісту ico
  • Монетизація соціальних заходів ico
  • Іко Перон фото акції
  • Ринок ico
  • Благодійна платформа Іко
  • Фото-квести та конкурси
Щоб отримати докладніші відомості та приєднатися до поточної соціальної медіа, вам слід ознайомитись з деякими джерелами для таких посилань:


Ім'я користувача Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1148728

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни