ДОКТЕЙЛОР - САМООПРАВЛЕННЯ СЛАБОВОЇ ПРАВОВОЇ КОНТРАКТНОЇ ПЛАТФОРМИ

DocTailor покращує  розрив між крильовим ринком економіки на трильйон доларів. Згідно з доповіддю DocTailor - це перша юридична платформа, що самостійно орієнтована на розумну контрактність. Спритний контракт DocTailors дозволяє адвокатам, фізичним особам та організаціям надсилати та створювати індивідуальні інтелектуальні контракти та угоди на блокчайні. Платформа DocTailor дозволяє розгортати юридичні документи за допомогою розумної функції контракту в DocTailors для розробників. Це унікальний проект у власній.
Цілі DocTailor:
Що DocTailor хоче досягти?
Покращити доступність індивідуального розумного контракту та підвищити зручність розробки інтелектуального контракту, придбання та розподілу.
DocTailor прагне запропонувати платформу, в якій користувачі зможуть зберігати, отримувати та надсилати як криптографічні, так і фіатичні валюти.
Сприяти використанню токселів DocTailor (DOCT) або інших криптограмм
Використовуйте P2P, B2B та B2C відповідно до потреб.
Управління та моніторинг розгорнутого інтелектуального контракту та блок-схеми.

Деякі люди думають, що немає необхідності запускати DocTailor. Але вони можуть це думати, тому що вони не знають проблем, з якими стикається ринок. Багато людей також не знають про технологію Blockchain. Деякі маркетологи говорять, що блокчейн стане основним потоком протягом 10 років, і деякі говорять, що прийняти Blockchain займе більше 20 років.
Поточна технологія, що використовується людьми, обмежена. В даний час розробники технологій зосереджують увагу на онлайн-біржах та кошельках, а також на деяких розумних контрактних сервісах. Попит на розумні контрактні послуги збільшився за перші три місяці 2016 року на загальну суму 116 мільйонів доларів. Наразі попит на такі послуги обмежений, але в найближчому майбутньому воно може збільшитися вдвічі або втричі.
Створення такого проекту потребує великого часу та грошей. Відповідно до документу DocTailor середня вартість до 750 доларів для створення базових інтелектуальних контрактів. Відповідно до одного дослідження, розгортання розумних контрактів на блокуванні Ethereum вимагало 14 секунд.
DocTailor - це довгострокове вирішення цих проблем. DocTailor - це кроки для прийняття технології Blockchain у основному напрямку. DocTailor дозволяє користувачам полегшити доступ до блокчейну, криптовалюту та розумних контрактів. Платформа DocTailor також дозволяє використовувати інтеграцію стороннього API для налаштування інтелектуальних контрактів.
Платежі доходів для платформи
DocTailor буде мати доступ до деяких дивовижних функцій, таких як "pay as you go" (PAYG). Токени DOCT можуть бути використані для придбання спеціально розроблених юридичних документів. Особа, яка буде використовувати маркер DocTailor, отримає додаткові стимули.
Користувачі можуть заробляти гроші на платформі DocTailor, поділившись своїми файлами. Файли - це, наприклад, угоди та розумні контракти на платформі з іншими користувачами, які хочуть.
Власники токенів отримають 5% від загального обсягу надходжень від платформи, це буде розподілено кожний квартал.
Токен та специфікація ICO
Загальна поставка - 500 М DOCT
Токенсале плюс бонуси - 350 млн DOCT
Блокхейн - Ethereum
Метод оплати ICO - BTC та ETH
Норма ICO (мінлива) - 2700 DOCT за 1ЕТХ
Дата початку ICO - 31 березня 2018 року

Команда DocTailor
Сам Енріко Вільямс - засновник і генеральний директор,  LinkedIn  &  Twitter
Домінік Браун - COO,  LinkedIn
Александрін Массе - старший юрист,  LinkedIn
Шафран Уале - КМО,  LinkedIn
Марко Заратта - італійський юрисконсульт,  LinkedIn
Щоб дізнатись більше про член команди, відвідайте офіційний веб-сайт та переспрямовуйте його в меню команд.
Зв'язатися з посиланнями

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни