SYNTHESTECH - Синтез дорогоцінних металів


Вступ

Виявлено, що штам високої якості та стабільних компонентів, таких як Pd, іридий, родій, платина та ін.
Цінні компоненти та зона одиниць ізотопів характерні для багатьох модних галузей (мікроелектроніка, транспорт, зберігання енергії) і навіть мають особливі властивості в лікуванні різноманітних стилів захворювань.
Однак через обмежену кількість отриманої енергії, таким чином людина будує спосіб компонентів і ізотопів стерилізації за допомогою ядерних реакцій низької енергії, це може бути перетворення пов'язаних хімічних компонентів в інший вид у їх природній атмосфері, при цьому не використовуючи велика кількість енергії, щоб їх розділити.
Як результат цих високих вимог до якісних та стабільних елементів, група дослідників розробила платформу, що називається технологією Synthestech, з ціллю зробити цінні компоненти та ізотопи дешевими компонентами нижчих класів за допомогою ядерних реакцій нижчої енергії (LENR ) і розробляти певні технології, економічні, комерційно вигідні для холодної трансмутації хімічних компонентів.

Що таке Synthestech?

Нова епоха повернула технології області одиниці динамічного земної кулі. Що здавна виглядало так, ніби це було б неможливим, сьогодні це вже факт. Час для змін у природній філософії має повернення. Прийшов час заощадити багато світу. Отже, визначимо, який проект Synthestech.
Холодна трансмутація (LENR) хімічних елементів - це прорив, інноваційна технологія для переробки однієї речовини в іншу. дешеві компоненти в дорогоцінні. це перспектива отримання металевих кластерів з благородних металів та різних цінних компонентів, разом із золотом, із штучних коштів із низькою вартістю сировини. Це є об'єктивною ціною, яка включає в себе високу ціну в часі і може вічно оцінюватися.
Явище холодної трансмутації було виявлено в останні десятиліття. Наш кластер розробляє цю технологію; ми провели безліч експериментів і досягли фантастичних результатів. Серед цих результатів - отримання металевих кластерів з благородних металів.
Метою більш детального аналізу "Synthestech" є регулювання технології та розробка точних технологій для холодної трансмутації хімічних елементів; технічні прийоми, які можуть бути комерційно вигідними та промислово піднімаються.
Робота базується на попередньо отриманих знаннях як результатах нашого власного аналізу та результатів дослідження різних вчених, що займаються реакціями ЛЕНР.

Планується провести три основні зони роботи праці:

-перетворення недорогих початкових компонентів у цінні компоненти, щоб отримати такі компоненти, як металевий елемент, осмій, іридій, платина, рутений, родій, Pd і, можливо, золото;
-перетворення недорогих початкових компонентів з метою одержання нестандартних атомних сумішей та окремих ізотопів стійких елементів;
-Трансмутація різних компонентів початку, щоб отримати біологічно активні компоненти для медичних функцій з властивостями, записані в джерелах античних китайських та давньоіндійських препаратів, крім того, як у творах середньовічного європейського наукового та лікар-лікаря.

Дослідники стикаються з наступними завданнями:

-Аналізуйте процеси, що відбуваються в реакціях, які попередньо виявляються групою "Synthestech";
-Використовуючи отримані знання, оберіть найбільш передові технологічно та комерційно перспективні шляхи перетворення деяких компонентів в інші, щоб провести глибинний аналіз особливої ​​холодної трансмутації хімічних елементів;
-розробити оптимальні умови для конкретної реакції LENR-трансмутації;
-оновити і перевірити абсолютно різні модифікації реакторів для холодної трансмутації хімічних елементів; розробка інструментальних конструкцій, матеріалів, інструментів тощо; вибрати оптимальні співвідношення елементів суміші реагентів;
-Виробіть пілотну партію штучно отриманих компонентів.

ICO Price

Назва токена: символ Synthestech (Ticker STT)
Ціна одного STT = 1 USD

Токен Продаж

Продаж токенів STT розподіляється на особисту передпродаж, перед ICO та ICO.
-Будь-яка покупка токенів на етапі передпродажного продажу приваблює двадцять п'ятий бонусний пакет.
- Учасники персональних продажів на будь-яких етапах отримують бонус для попито п'ятдесяти бонусних пакетів інвестиційної кількості.
- Перша ICO та особиста продаж почалися в грудні 2017 року і можуть закінчитися в січні 2018 року.
- Продаж ICO може розпочатися у лютому 2018 року та додатково завершити в лютому 2018 року.
Як мудрий капіталіст не дозволять пропустити цей шанс. Поспішайте зараз і отримуйте свої токени.
-Виконання цього проекту роботи може розпочатися з григоріанського календарного місяця та завершити в григоріанському календарному місяці 2018 року.
- Засвоєння технологій, пов'язаних з холодними переміщеннями для комерційного використання, може розпочати григоріанський календарний місяць 2018 року та завершити григоріанський календарний місяць 2019 року.
Отримання дивідендів від інвестицій відбудеться в січні 2020 року.

Команда

Радники

Веб-сайт:  https://synthestech.com/
Телеграма:  https://t.me/synthestech

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни