Кеплер має ексклюзивну дорожню карту для розробки проекту, використовуючи платформу Blockchain

Сьогодні мижити в глобальному світі. Світовий світ повний сучасних технологій. Люди отримують багато можливостей, використовуючи цю сучасну технологію. Є багато способів використання цієї технології. Сучасні технології запрошують технологію Blockchain надати людям найкраще використання. Таким чином, люди можуть легко використовувати цю платформу, а також отримати багато можливостей у бізнес-системі. Технологія Blockchain поширюється по всьому світу. Це дає людям чудову можливість. Кеплер також є технологією Blockchain, яка надає нам чудову можливість у сучасних технологіях. Це допомагає нам розвивати технологічну систему, як робототехніку, і надавати об'єкт штучного інтелекту. Ця платформа допоможе вам розробити технологію робототехніки. Ви можете отримати технологічну підтримку з цієї платформи. Кеплер також підключив багато технологічних платформ, а також об'єднав об'єкти. Таким чином, ви отримаєте приємний сервіс за допомогою цієї платформи.
Розробка проекту: Кеплер робить багато кроків для розробки проекту легко. Ви вже знаєте деякі етапи розробки цієї платформи. Тепер я описую вас компоненти розробки проекту нижче: -
· Технологія Blockchain: технологія Blockchain - це система, в якій підключено величезний об'єм комп'ютера, а також записані дані. Ця технологія також надає людям чудовий засіб. Проект Кеплера також базується на технології Blockchain.
· Токени: ця платформа управляє системою токенів, щоб забезпечити вам максимальну вигоду. Ви можете отримати членство в цій платформі, щоб придбати цей токен. Вам потрібен цей токен для придбання сервісу платформи. Технологічна організація також отримує підтримку, використовуючи частку токенів. Ми знаємо, що платформа Ethereum дозволяє користувачам безпечно створювати власну платформу. Вони також отримують токени, підтримані розумними контрактами
· Децентралізоване фінансування натовпу: для збільшення капіталу платформа Kepler виділяє 80% загальної кількості інвесторів, а також може легко придбати токен та отримувати максимальний прибуток. Вони також обмінюються токеном з будь-яким натовпом. 550 000 квадратних метрів землі закріплено для будівництва Кеплерівського комплексу від Уряду за 1 $, а також це відбувається в 1 кварталі 2018 року. Затвердження не тільки дизайну, але й будівництва лабораторії нагороджується влада З іншого боку, Мегафабрика сертифікована, а також розвивається відповідними органами влади у вихідний час року 2018 року.
Їхня місія полягає у створенні сектора соціальної мережевої платформи, яка допоможе молодим стати розумним, інноваційним та творчим у галузі технологій. Вони також допомагають їм надихати їх як на творчі, так і на інноваційні технологічні ідеї.
Грузія також займає чудову позицію у світовій криптвалютній гірничодобувній промисловості. Наш світ збирається приєднатися до системи криптокультури. Таким чином, у багатьох країнах система криптокультур, а також Кеплер - унікальне підприємство. Є багато переваг для використання платформи Kepler. Люди отримають об'єкт торговельного майна. Вони також отримують найкращу підтримку в податковій системі. Кеплер також надає службу робочої сили. Отже, це найкраща платформа для успіху в технології, що використовує системну службу.
Система Kepler Token: ця платформа також пропонує частку токенів своїм користувачам, а також забезпечує їм максимальний прибуток або бонус для свого токену. Продаж Token буде продовжений на дві різні криптовалюти, такі як біткін (BTC) та Ethereum (ETH). Ми також знаємо, що сума Total Token Supply складе 250 000 000 KEP. Також додається 7 000 000 бонусів.
Підсумок планування Кеплера : Кеплер має чудовий план дій для ведення бізнесу, а також розробляє ексклюзивну систему для розвитку галузі. Вони збирають технологію спеціальної команди в жовтні 2016 року. Ми бачимо, що Кеплер починає завершувати підготовку лабораторії Кеплера. У березні вони починають R & D, працюючи над Kepler Robotics та Kepler Universe, а також готуються до запуску ICO в жовтні 2017 року. Вони запустили токен передпродажем у лютому 2018 року. Alpha Launch of Платформа Kepler Universe відбудеться у вересні 2018 року. Вони будуть офіційно запускати мега-завод у 2020 році.
Перш за все я хотів би сказати вам, що це найкраща технологічна платформа у всьому світі. Він має сильного члена команди, щоб забезпечити вам найкращий спосіб. Ви можете отримати технологічний сервіс, як робототехніку, так і штучний інтелект. Ми знаємо, що робот схожий на людське тіло. Цей технологічний орган може виконувати будь-яку роботу, як людям. Тому ви повинні використовувати цю платформу. Я сподіваюсь, ви не будете безнадійними, використовуючи цю платформу.
Веб-сайт: https://keplertek.org
Бібліотека: https://keplertek.org/WP/WP-EN.pdf
Ланцюжок Bitcointalk:
Посилання на Facebook: https://www.facebook.com/Keplertek
Посилання Twitter: https://twitter.com/KeplerTek
Мої подробиці:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни