YourBlock - Світ операцій та інформації для клієнтів та компаній


Blockchain приносить нам Веб Веб. Нова платформа для покращення світу транзакцій та інформації для клієнтів та обслуговування. YourBlock повністю має намір перебувати на передньому краї цієї "цифрової революції".
YourBlock прагне бути самим першим Blockchain на основі контрасту та стимулювання на основі платформи для зберігання особистих даних. Коли клієнт бажає, надаючи клієнту захищений доступ до котирувань для послуг та предметів. Розумні угоди між клієнтом та компанією завершені на Blockchain.
YourBlock дозволить клієнтам та компанії безпечно та безпечно розташовувати переговори між компанією, щоб безпечно працювати з цим рахунком протягом усього терміну дії договору.
Початкові ідеї про YourBlock
YourBlock збирається бути першим на основі Blockchain порівняння та стимулював платформу для зберігання особистих даних. Блок-шаблон на основі цифрової подачі смарт-кабінет, розроблений з нуля, щоб вирішити вимогу клієнтів, щоб вони могли зберігати свою інформацію, інформацію, яку вони використовують кожен день для обробки їх повсякденного життя.
Технічні речі про YourBlock
YourBlock побудований на персональному магазині інформації (Database + Blockchain), який буде прив'язуватися до загальної публіки Ethereum Blockchain. Це допомагає досягти найкращого з обох світів, стабільності інформації та незмінність загальної публіки Blockchain у поєднанні з безпекою та масштабованістю персонального магазину чи інформації.
При розробці служби Business Blockchain важливо, щоб наступні атрибути були виконані:
  • Дозволені / приватні опції. Тільки учасники вміють писати. У випадку, якщо третя сторона потребує будь-якого доступу до даних споживача, їм доведеться вимагати дозволу на доступ з кабінету даних клієнта.
  • Децентралізована можливість . Еквівалентний контроль за БД показав усіх учасників; розсіяні повні копії ("вузли"), щоб переконатися, що загальний запис постійно існує і пропонується.
  • Незмінність та стабільність даних . Записи криптографічно безпечні; важко для поганих зірок загрожувати стабільності інформації 4 Масштабованість: управління великими обсягами транзакцій, не загрожуючи синхронізації мережі, безпеці, доступності або стабільності інформації.
  • Системи безпеки в бізнесі Блокшипне обслуговування. Шифрування інформаційного файлу; управління складними схваленнями для учасників та третіх сторін. Розглянуто різні архітектурні стилі за цими 5 характеристиками.
Переваги клієнтів за допомогою YourBlock:
  • Зниження фінансових витрат шляхом розподілу комісійних / витрат на виникнення, створених YourBlock, через базові контракти та попередження, а також шляхом розумного відстеження інвестицій в послуги.
  • Зниження економії часу та вигода від простої необхідності зберігати та ділитися єдиним цифровим касетним блоком Blockchain та використовувати розумні угоди для спрощених вимог, модифікацій, скасування та процедур поновлення.
  • Вища конфіденційність інформації, керуючи тим, хто і коли сервісні компанії отримують доступ до. Обмеження доступу до інформації, яка точно потрібна для надання послуги.
  • Більша відкритість щодо порівнянних сервісів та політичних / контрактних умов.
  • Чим більше користувачів на платформі, тим вища можливість отримати набагато краще обробляти постачальника за свої послуги та продукти
Переваги компанії за допомогою YourBlock:
  • Підвищує якість інформації про клієнтів за допомогою кращих способів, підтримуючи актуальний стан на посадці.
  • Автоматичне дотримання принципів особистої конфіденційності інформації про нову комплексну GDPR (Загальні відомості про безпеку даних) ЄС.
  • Економія витрат та покращення споживчого досвіду дозволили за рахунок автоматизації бортових та претензій, модифікацій, скасування та поновлення політик / контрактів.
  • Зниження шахрайського страхування шляхом використання автоматичних інтелектуальних угод
YourBlock (YBK) Token Sale
YourBlock має намір негайно залучити 30 мільйонів євро від Token Sale. У попередній продажі напевно буде прийнято максимум 10 мільйонів євро (хоча різноманітність лекселів, що випускаються, варіюється, спираючись на рівень дисконтної ставки).
Продаж ICO: Починається з 15 січня по 26 лютого 2018 р. 
Токен забезпечував: 200 000 000 маркерів YBK Торгова марка 
: 0,50 EURO 
Softcap: 5 000 000 ЄВРО

Про мене: tonicantik

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни