АНАЛІЗ БЕТЕКСЬКОЇ БІНАРНОЇ ТОРГОВОЇ ПЛАТФОРМИ!


Що таке платформа BETEX?
Betex є передовою платформою для торгівлі похідними фінансовими інструментами P2P. Це дозволяє користувачам ставити ставки на майбутні зміни ставки один проти одного. Як постачальник платформи ми не можемо брати участь у пари. Таким чином, нам неможливо отримати користь від цього. Ми отримуємо прибуток від стягнення плати за послуги.
Які відмінності між традиційними сайтами варіантів бінарних програм і Betex?
На традиційних сайтах варіантів бінарних варіантів є така модель, в якій трейдери ставлять ставку проти брокера. Таким чином, втрата трейдера - це прибуток брокеру. Брокери працюють окремо і ніяк не пов'язані один з одним. Нагорода трейдера фіксується та відома заздалегідь, у випадку перемоги. Весь торговий процес здійснюється в бекенда брокеру, отже, воно не є прозорим або доказово справедливим. Ставка та рівень результатів забезпечується постачальником ліквідності без будь-якої прозорості. Нарешті, для початку торгівлі треба зробити депозит, а потім чекати відкликання.
Модель Betex виправляє недоліки традиційних бінарних опцій платформ. Таким чином, в рамках моделі Betex трейдери ставляться один проти одного (P2P), брокери отримують комісію і платформу отримують прибуток від плати за послуги. Брокери працюють з тими ж торговельними парами у загальному пулі ліквідності. Нагорода для трейдерів залежить від загального стану загального фонду ліквідності. Половина комісійних доходів платформи розподіляється серед власників жетонів BETEX.
Торговельний процес здійснюється з маркером ERC-20 SBT. Звіти доступні в блок-схемі Ethereum. Страйк та ставки результатів надаються державними джерелами, враховуючи вагу джерела, який залежить від обсягу торгівлі. Відсотків не потрібні, а виплати - миттєво та автоматично.
Які переваги BETEX
Як платформа, так і брокери завжди можуть довести достовірність та точність результатів. У випадку найгіршого випадку, якщо помилка буде зроблена, вона буде визнана або обґрунтована. Отже, більше не потрібно довіряти один одному, щоб переконатися в тому, що умови справедливі.
Торгівля реалізується за знаками стабільної вартості ERC-20. Вона зберігається та представлена ​​в блок-схемі Ethereum, що дозволяє проводити перевірку операцій платформи в режимі реального часу або пізніше. Відкритий доступ до даних не дозволяє посередникам змінювати результати;
50% прибутку платформи від комісії розподіляється серед власників токенів BETEX. 40% йде на брокерів.
Як Betex може бути вигідним?
Будучи прозорим та достовірним, Betex створює взаємовигідне рішення для трейдерів та брокерів. Трейдери можуть постійно заробляти, правильно вказуючи коротко- або середньострокову тенденцію зміни цін на актив. Розмір винагороди трейдера обмежується лише обсягом загального балансу ставок і співвідношенням кількості ставок до кожного з результатів.
Брокери отримують 2% комісії від загальної кількості ставок своїх користувачів. Чим більше оборот, тим більше заробіток отримує брокер. Таким чином, білий етикетковий механізм, наданий Betex, дозволяє швидко встановити платформу під своїм ім'ям, а також отримати технічну підтримку.
Останнє, але не менш важливе, інвестори Betex також можуть отримувати прибуток від обміну шляхом участі в його ICO.
Betex Token Sale Детальніше
Щоб залучити кошти на розробку та просування платформи, Betex проводить кампанію ICO та продає токени BETEX. 2,5% обороту платформи буде розподілено між власниками жетонів BETEX відповідно до їх інвестицій.
Попередній продаж Betex проходить у 2 раундах, один з яких вже проходить. Токени будуть видаватися відповідно до угоди SAFT після попередньої продажу, коли вони будуть створені та зареєстровані. Подробиці попереднього продажу можна переглянути нижче.
Початок первинного раунду 1:
04.12.17 в 14:00 GMT
Кінець попереднього продажу 1 раунд:
08.01.18 о 14:00 GMT або 500 000 токенів BETEX розпродані
Ціна перед покупкою 1-го курсу BETEX:
$ 2.00 Макс. Кількість токенів для продажу: 500 000 з 10 000 000 (5%)
Попередній продаж круглий 1 жорсткий чохол:
1 000 000 доларів
Мінімальна сума покупки:
15 000 BETEX
Початок попереднього продажу 2 раунду:
10.01.18 о 14:00 GMT
Кінець попереднього продажу 2 раунду:
31.01.18 о 14:00 GMT або 1,500,000 токенів BETEX продаються
Ціна попереднього продажу 2-го курсу BETEX:
2,50 долара США
Максимальна кількість токенів для продажу:
1 500 000 з 10 000 000 (15%)
Попередня торгівля навколо 2 важких ковпачків:
3 750 000 доларів США
Мінімальна сума покупки:
5000 BETEX
ПРИМІТКА. Тільки кваліфіковані інвестори, які завершили процес KYC / AML, матимуть доступ до попередньої продажу токену Betex. Часові рамки та умови загального продажу токенів будуть оголошені пізніше.
БІЛЬШЕ НА БЕТЕКСЬКІЙ ПЛАТФОРМІ: 
Веб-сайт: https://betexlab.com/
Бібліотека: https://betexlab.com/betex-wp.pdf
АВТОР: tonicantik

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни