SKYFCHAIN ​​- проект експлуатації вантажних експедиторів вантажних суден

DXMkjn6XcAAzYej

Привіт усім. У цьому новому повідомленні я ознайомитимусь з проектом Skyfchain, і для більш детальної інформації ми просто перейдемо до наступної дискусії:

SKYFchain - це проект експлуатації авіаносним вантажним перевізником. Ми маємо партнерські відносини з клієнтами у галузі логістики, нафти та газу та сільського господарства.

Що я помітив, це те, що SKYFT каже, що це відповідає Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC) і що вона доступна в США, якщо
насправді це стане надійнішим джерелом інвестицій, тому що у мене є впевненість, що ми хочемо пройти. Одну з нещодавно вкладеної компанії ICO раптово відштовхнулася, тому що важко було пройти ICO в США і остаточно вирішила повернутися в іншу країну.

Приєднатися до SKYFchain

Рейтинг
Оцінка стенда ICO становить 5,0 на поточному рівні, звичайно, оцінка має тенденцію до зниження, оскільки ми не забили 11, але, схоже, багато людей позитивно оцінюють це.

aleeyfobey5pbuqttaw6

Концепція

До 2020 року, за нашими оцінками, логістичні витрати будуть зменшені на 50 відсотків за рахунок операцій без нагляду.
На цьому ринку SKTFchain, схоже, намагається зберегти ринок зайнятій, будуючи логістичну платформу через блокову мережу вперше.

Ця операційна платформа дозволяє кожній компанії отримувати таку інформацію, як специфікації та історію передачі, технічні характеристики пілотів і ліцензії оператора, маршрути та перевіряти маршрути польотів до відвантаження для забезпечення матеріально-технічного забезпечення.

В даний час KYF здатний перевозити максимальну навантаження 250 кг (550 фунтів) до 3 годин і може завантажувати до 50 кг на відстані 350 км (220 миль) до 8 годин, стверджуючи, що вони є вищим у роботі . Він використовує бензиновий двигун, який є більш ефективним, ніж літій-іонний акумулятор (я не знаю, чи це правда через відсутність технічних знань).

Поні Експрес, Росія Пошта та "Славнефть нафта і газ" розпочали пілотну програму. "
Схоже, що команда базується в Росії, і, як кажуть, вони залучають клієнтів переважно в Росії. Пізніше вона спрямована на розширення на ринки Південно-Східної Азії, Європи та Африки, і США, як кажуть, менше зацікавлені в ринку через регламент, пов'язаний з польотом.

У 2017 році ми підняли 5 мільйонів доларів США на розробку та виготовлення вантажних кораблів SKYF та успішних автономних польотів. Починаючи з цього року, ми плануємо розширити партнерські відносини і виробляти та продавати БПЛА, починаючи з країн, де ліквідність регулюють. У майбутньому ми хочемо інтегрувати безпілотні системи в наземну та морську логістику.

Токен
Токени SKYFT використовуються для всіх транзакцій, які відбуваються в SKYFchain

vg2rgc12fezx2w5x0xjn
  • SKYFT Token
  • Ціна 1 SKYFT = 0.065 USD
  • Бонус доступний
  • Наявна винагорода
  • Платформа Еталітас
  • Отримати ETH, BTC
  • Мінімум 3000 інвестицій SKYFT
  • М'яка ковпачка 5000000 грн
  • Жорсткий ковпачок 30000000 USD Код лістингу Білий список / KYC
  • Естонська держава

Щоб отримати додаткову інформацію та приєднатися до соціальних мереж Skyfchain на цей раз, будь ласка, дотримуйтесь деяких джерел для таких посилань:


Назва бітового стилю:tonicantik

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни