Hack VC інвестує в провідні світові технологічні стартапи (дивовижне)



ЩО ЗНАЄТЬСЯ?

Хакер / Засновник керує пост-продуктним портфелем технологічних компаній і надає послуги в обмін на справедливість. Власний капітал об'єднується в фонди та пропонується інвесторам. Чотири фонди H / F виробили сім виходів через п'ять років.
H / F запустила першу групу технологічних підприємців у Силіконовій долині, і за останні десять років громада зросла до більш ніж 300 000 чоловік у 128 містах та 47 країнах. Ця унікальна мережа є ключем до сталого доступу H / F до високоякісного запуску для свого портфоліо.

ЧОМУ ГАК ВК

HACK VC використовує технологію blockchain, щоб зробити початкові інвестиції людям у всьому світі та на всіх рівнях інвестицій.
Ті, хто хоче брати участь у підтримці технологічного запуску, можуть зробити це без високих доходів. Вартість одного токену HACK становить 1 долар США, і під час продажу токену цей мінімальний прибуток надходить у фонд. Крім того, інвестори можуть скористатися новачками, які зараз покинуті, оскільки вони знаходяться в складному світі через регулювання, ринки та інші фактори. Через децентралізовану технологію блокчан, капітал, який може залишитися на столі, тепер може бути використаний для збільшення вартості інвесторів.
HACK VC також пропонує диверсифікацію ризиків. До сих пір практично неможливо було придбати диверсифіковані портфелі стартових портфелів без великого капіталу. Найважливіше, що HACK VC - це рідина та пропонує інвесторам можливість реалізувати прибуток, не чекаючи десятиліття.
Хакер / Засновник, творець HACK VC , запустив власну програму запуску, яка за останні п'ять років приносить 30% річних, і вже має сім із п'ятдесяти п'яти компаній з усього світу.
Крім того, команда пожертвуватиме 1 мільйон доларів з існуючого фонду H / F 1-4.

TOKEN HACK

HACK - це новий токен на основі Ethereal, який випускається HACK VC, і його можна купувати, продавати та продавати через онлайнову біржу як ліквідну транзакцію.
HACK заснований на протоколі ERC223. ERC223 вирішує проблеми з стандартами ERC20, залишаючись при цьому сумісними з кореспонденціями ERC20. HACK - це торговельний цифровий токен, який може використовуватися для участі, представництва, підтвердження членства в H / F або інших відповідних цілях.
KrowdMentor, стратегічна інвестиційна та дорадча компанія, яка надає інвесторам, фондам, стартапам і заблокованим підприємцям, розробляє токен. KrowdMentor також забезпечує розумний розвиток контрактів, розумну систему управління контрактами та інші консультативні функції для підтримки HACK VC .
HACK VC
HACK VC отримає вигоду з того самого процесу, спільноти та досвіду, який видав сім портретів Hacker / Founder за останні п'ять років.
Використовуючи технологію блокчейнів, HACK VC дозволить людям на всіх рівнях і в будь-якій частині світу інвестувати в стартапи. Крім того, ліквідність HACK VC означає, що інвестори зможуть отримувати винагороду від диверсифікованого стартового портфеля, не чекаючи року.
Токен Бонус продажу
Виділення токенів
70% Token Discount
5% операційно-консультативний
75% загальних продажів токенів
20% резервна компанія
Засновник портфелю 3%
Розвиток громади на 2%
25% компанії + різне
75% всіх жетонів буде виділено на продаж, причому 5% від суми, що призведе до операційних витрат. Будь-які додаткові операційні витрати будуть запозичені з решти 70% і будуть повернуті на 5% річних.
Запаси компанії розрахують додаткові 20% всіх жетонів. Компанія накладе 4-річний жилет з 1-річною скалою за всі докази, надані команді. 3% будуть розподілені засновникам портфельної компанії H / F, а 2% - для розвитку громади.

Token Presale

Початок першої фази 1
Середа, 15 листопада 2017 р. О 12.00 PST
Відвідайте веб-сайт hackvc.hf.cx для отримання додаткової інформації або участі
Токен обмінний курс
$ 1 USD = 1 ГАК
Отримана валюта: ETH, BTC
Мінімальна сума транзакції: покупка 1 HACK

Посилання:Веб-сайт: https://hackvc.hf.cx/


Whitepapper: https://docs.google.com/document/d/19gNjTd1pdikcG

Телеграмма: https://t.me/hackvc

Автор: tonicantik



Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни