SOFIN - міжнародна фіатная платформа P2P позик на базі блокчейн. ICO в яке варто інвестувати в кінці 2017 року


SOFIN  - це новий унікальний P2P-онлайн сервіс. Платформа обслуговує кредиторів і позичальників, використовуючи фіатние гроші і працюючи на основі blockchain технології.
Сервіс працюватиме за принципом аукціону, але з повноцінними системами скорингу і верифікації, а також вирішенням спорів, в разі прострочення або неповернення кредитних коштів.
Як це працює?
Позичальник створює заявку, вказуючи суму позики, термін повернення і бажаний відсоток. Кредитори можуть залишати відгуки на заявки, вказуючи свої умови і ставки. Далі позичальник вибирає підходящий варіант. У сервісі буде присутній повноцінна система скорингу, побудована на базі штучного інтелекту і машинного навчання. Система запитує історію транзакцій з блокчейна. У Blockchain зберігається кредитна історія і всі транзакції по smart контрактами. Позичальникам присвоюється індивідуальний кредитний рейтинг, на основі якого кредитори приймають рішення про умови позики.
Далі кредитор переводить гроші, причому до 20% суми може внести токенами SOFIN, автоматично викуповуються системою. Надалі розробники планують реалізувати підтримку інших криптовалюта. В рамках smart контракту кошти зараховуються на рахунок позичальника, стягується комісія системи в розмірі 9%, для сторін автоматично генеруються документи по угоді. Потім відбувається виведення коштів на карту або рахунок позичальника. Згідно з умовами системи, кошти будуть надаватися позичальнику тільки в фіатной валюті. За заявою розробників це необхідно для того, щоб угода мала юридичну силу і можна було згенерувати всі необхідні документи, в тому числі для суду.
За надання позики кредитору будуть видаватися бонусні токени у вигляді 1,5% від суми.
Позичальник зможе повертати кошти частково або в повному обсязі, отримуючи при цьому бонусні токени в еквіваленті 1,5% від суми. Кредитор отримує тіло позики в фіатной валюті. Відсотки можна отримати фіатнимі грошима або криптовалюта SOFIN. У першому випадку слід сплатити податок на прибуток, у другому така необхідність відсутня.
Всі операції будуть фіксуватися в блокчейне з автоматичною генерацією документів для сторін.
Позики видаються в фіатной валюті країни проживання Позичальника. Кредитори змагаються в режимі аукціону і пропонують свої умови. Кредитор сам вирішує: скільки грошей і під який відсоток їх запропонувати. А Позичальник вибирає ті умови, які на його думку для нього найвигідніші. Будь Кредитор може надати позику на будь-яких умовах. Будь Позичальник може запросити кредит на будь-яких умовах. Таким чином, в справу вступає ринкова конкуренція, вона продиктує справедливі умови для глобальної економіки, без всяких міжнародних кордонів і бар'єрів.
Близько 5-9% від кожної угоди утримується платформою - цей дохід буде реінвестувати в розвиток компанії. Всі позики видаються за рахунок коштів кредиторів. Компанія SOFIN перебирає ніяких ризиків, пов'язаних з кредитними операціями.
Система побудована на платформі Ethereum ERC 20. Токен SOFIN виконує безліч різних функцій. Заохочення учасників угоди з метою збільшення кількості і якості операцій в системі. Чим більше оборот виданих позик в системі - тим дорожче буде коштувати токен, тому що вся комісія буде братися в SOFIN - вони будуть автоматично покупатися з бірж для погашення комісій. Історія всіх угод буде зберігатися в блокчейне. До 20% позики можна буде видати токенами SOFIN. Більш того, SOFIN буде проміжною ланкою між обміном одних фіатних валют на інші.

гарантійний фонд

Вважаю дуже цікавий пункт в платформі, зупинимося на ньому детальніше Проект планує створити такий фонд для безпеки інвесторів при форс-мажорних обставинах з боку позичальника і не можливістю з його боку повернути кошти Розробники передбачають три рівня гарантійних повернень
  • 100% - протягом перших 7 днів подачі заявки від кредитора
  • 75% - відшкодування, протягом 14 днів з моменту подачі заявки
  • 50% - 30 днів після надходження вимог

Інвестуйте в зростаючий проект

  • Зростаючий ринок P2P кредитування: $ 300 000 000 000 к 2020 року прогнозами Morgan Stanley.
  • Відпрацьовані на практиці механізми скорингу і верифікації позичальників і залучення капіталу для видачі кредитів.
  • Пильна увага до юридичних аспектів, пророблена легальна основа всіх бізнес-процесів.
  • Гарантійний фонд: поручительства за кредитами, до 100% гарантії повернення завдяки токені SOFIN.
  • Захищена від підробки кредитна історія на базі блокчейн. Прозорість системи для стороннього аудиту.
  • Досвідчена команда, яка закриває всі необхідні компетенції: понад 40 фахівців для успішного старту проекту.

ICO

  • Кількість токенов 90 млн
  • Дата проведення 11.12-30.12
  • Ціна 1 SOFIN = 2 $
Телеграм -  Ру Англ
бітовеколітковий профіль: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1148728

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Вечные надежды и то, как они помогают реализовать свою мечту о будущем

Rxeal ICO Review - Нерухомість на Blockchain

ALCEDO - Создание цифровой валюты в повседневной жизни